01


02

03

04

05
Početna
EuroGardiGroup
Dobro došli

 
O kompaniji
O nama,
Vizija / Misija,
Bord, Eksperti, Departmani,
Referenc lista,
Projekt
Arhitektura,
Mostovi,
Putevi
 
Departmani
Mostovi i putevi,
Arhitektura,
Inženjering,
Odnosi sa inostranstvom,
Libija
Kontakt
Mostovi i putevi,
Arhitektura,
Inženjering,
Odnosi sa inostranstvom,

 O NAMA

     Kompanija EURO GARDI GROUP je osnovana 1990. godine. Tokom 25 godina razvoja kompanije, nekoliko novih firmi osnovano je u zemlji i inostranstvu koje danas formiraju Euro Gardi Group, čineći nas jednom od vodećih inženjerskih konsultantskih kuća u Srbiji. Ovo je potvrđeno 1999. godine, kada je Privredna Komora Srbije proglasila doo EURO GARDI GROUP, Novi Sad, najuspešnijom kompanijom u Srbiji u svojoj kategoriji inženjerskih konsultantskih kuća.

     Kompanija ima široko domaće i međunarodno iskustvo u pružanju tehničke podrške investitorima, izradi studija izvodljivosti, idejnih i glavnih projekata, pripremi tenderskih i ugovornih dokumentacija, tehničkih specifikacija za izvođačke ugovore i upravljanju izgradnjom na velikim inženjerskim projektima u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rusiji, Ukrajini, Rumuniji, Kipru i Libiji u skladu sa domaćim i međunarodnim standardima i vrstama ugovorne dokumentacija.

     Euro Gardi Group zapošljava više od 50 inženjera i odgovarajućeg pomoćnog osoblja, a u zavisnosti od tipa projekta, kompanija često angažuje i eminentne profesore i nezavisne konsultante, kao i eminentne naučne ustanove, kako bi sačinila najbolji mogući tim za odgovarajući projekat.